VIDEO: Kako Daniel Ricciardo pripravlja Red Bullov dirkalnik na VN Avstralije? Na svoj in zabavni način!

29. 3. 2023 | Gregor Žvab
Deli
VIDEO: Kako Daniel Ricciardo pripravlja Red Bullov dirkalnik na VN Avstralije? Na svoj in zabavni način! (foto: Graeme Murray / Red Bull Content Pool)
Graeme Murray / Red Bull Content Pool

Vrnitev Daniela Ricciarda za volan Red Bullovega dirkalnika bi bil težko bolj zabaven. Še posebej za vedno nasmejanega Avstralca!

Daniel Ricciardo se je po koncu lanske sezone in skoraj petih letih odsotnosti znova vrnil k Red Bullu, in sicer kot tretji voznik. Zdi pa se, da mu ta vloga zelo leži, saj je dobil nalogo, da preizkusi, kako se Red Bullov dirkalnik znajde v ekstremnih avstralskih razmerah. Na srečo je imel nekje v garaži pospravljenega "starega" RB7, ki ga je s pomočjo avstralskih prijateljev priganjal do skrajnih zmožnosti v različnih razmerah. 

Poleg Daniela Ricciarda lahko v filmu, ki so ga pri Red Bullu posneli kot promocijo pred veliko nagrado Avstralije, vidite tudi pilota Matta Halla (nekdanji prvak v Red Bull Airraceu), družbo pa mu delajo še Shane Van Gisbergen (prvak v seriji Supercars), ter legendi vztrajnostnega dirkanja Toby Price in Daniel Sanders.

Na svoji poti se Ricciardo odpravi čez celotno Avstralijo, svoj "road trip" pa sklene na legendarnem dirkališču Bathurst. Od tam ga potem čaka "le še" pot do Melbourna na VN Avstralije.

Vzemite si čas, poglejte si video in uživajte!

Preberite še: Tega strupenega avtomobilskega lepotca vozi Tadej Pogačar, to pa ni edina zver v njegovi garaži

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol