Bentley zgradil enega najlepših hotelov na svetu! Preverite, kaj ta skriva v svoji notranjosti (FOTO)

Ena od posebnosti hotela je, da se bodo njegovi gostje lahko kar z avtom zapeljali v sobo. Preverite, kaj se še skriva v notranjosti.

Bentley zgradil enega najlepših hotelov na svetu! Preverite, kaj ta skriva v svoji notranjosti (FOTO) (foto: Bentley) Bentley
13. 9. 2022

Premožni lastniki razkošnih avtomobilov so v življenju navajeni le najboljšega. Takšna kot avtomobili so zato tudi njihova stanovanja. Številni med njimi namreč ne živijo v vilah  pač pa se v prestižnih krajih, kot so Monako, New York ali pa Singapur, raje odločajo za stanovanja v razkošnih stanovanjskih blokih. Enega takšnih sedaj v Miamiju s pomočjo partnerjev gradi tudi britanska avtomobilska znamka Bentley.

Da bo šlo za drag in sodoben objekt, je jasno že na prvi pogled, britanska znamka pa je sedaj razkrila tudi prve fotografije notranjosti. Izjemo pozornost pritegnejo fotografije vozila, ki je dobesedno sredi enega izmed stanovanj v 293 metrov visoki stolpnici.

Eden izmed Bentleyjevih partnerjev v projektu je namreč tudi podjetje Dezer Development, ki je za Bentley Residences razvilo posebno hidravlično dvigalo, poimenovano Dezervator. To bo lastnikom stanovanj omogočalo, da bodo v eni potezi lahko zapeljali s ceste v dvigalo in nato neposredno v svoje stanovanje - vse do 61. nadstropja. Potniki bodo ob tem lahko ves čas sedeli v vozilu.

Sistem bo ob tem pri vsaki uporabi dvigala opravil tudi identifikacijo vozila. Vsa bodo namreč opremljena z nalepko RFID, kar pomeni, da bo zloraba dvigal precej otežena. Vsakemu lastniku stanovanja bodo sicer na voljo tri oziroma štiri parkirna mesta, 'garaža' v stanovanju pa bo opremljena tudi z vtičnico za polnjenje elektrificiranih vozil. Kako bodo videti stanovanja, si sicer lahko ogledate v priloženi galeriji.

Gradnja novega bloka se je sicer začela lani, predvidoma pa bo končana leta 2026. Hkrati bo v njeni bližini zrasel tudi prodajni salon znamke Bentley, za vsako stanovanje pa bo predvidoma treba odšteti najmanj 4,2 milijona dolarjev.