BMW na gala prireditvi z dobrodelno noto predstavil model X5 in serijo 8

Zabava je bila zasnovana v slogu tajnega agenta 007, udeleženci pa so ob tem pomagali tudi ljudem v stiski.

BMW na gala prireditvi z dobrodelno noto predstavil model X5 in serijo 8 (foto: Avto Aktiv) Avto Aktiv
3. 12. 2018

Tajnega agenta Jamesa Bonda 007 navadno povezujemo z avtomobili znamke Aston Martin, poznavalci serije pa vedo, da je slavni Britanec na svojih misijah uporabljal avtomobile različnih znamk, med drugim tudi BMW. V stilu omenjenega agenta je minila tudi nedavna zabava ob uradni predstavitvi novega športnega terenca BMW X5 in kupeja serije 8, ki jo je v četrtek, 29. 11., v Ljubljani organiziralo podjetje Avto Aktiv.

Tematika dogodka je bila jasna na vsakem koraku, kazala pa se je na vsakem koraku. Avtomobilski salon je bil poln lepotic in hitrih avtomobilov, manjkale pa niso niti ročne ure znamke Omega, za katere so poskrbeli pri podjetju Slowatch. Ob tem seveda ne smemo pozabiti na igre na srečo. James Bond je namreč redni obiskovalec igralnih salonov, zato je Avto Aktiv poskrbel tudi za igralno mizo, na kateri so se gostje pomerili v partiji igre black jack.

Svečanega dogodka se je udeležilo okoli 300 povabljenih gostov, celoten dogodek pa je imel močno dobrodelno noto. Igralci black jacka so se namreč potegovali za bogate nagrade partnerjev Avto Aktiva, celoten znesek denarja, ki so ga vplačali za igranje, pa so pri podjetju namenili v dobrodelne namene, natančneje za 24-urni dobrodelni maraton Radia 1 in za različne socialno ogrožene družine.