Kaj vozi eden ključnih soigralcev Luke Dončića v Dallasu? Zbirka se z Dončičevo sicer težko primerja, a je vseeno zavidanja vredna

6. 6. 2024 | Nika Arsovski
Deli

Dallas Mavericksi ponoči začenjajo pohod proti naslovu prvakov lige NBA. Znova bosta zagotovo v ospredju oba zvezdnika "Mavsov", Kyrie Irving in Luka Dončić. Košarkarskima velemojstroma pa ni skupen le klubski grb na prsih, temveč ju druži tudi velika ljubezen do avtomobilov. Čigava zbirka vam je bolj všeč?

Sanjski dvojec Dallas Mavericksov, Kyrie Irving in Luka Dončić melje vse pod seboj, poleg ljubezni do košarke pa ju druži tudi velika naklonjenost avtomobilskim lepotcem. Znano je, da je Luka Dončić velik navdušenec nad avtomobili, njegova impresivna zbirka pa obsega poleg Porschejev in Lamborghinijev tudi slavnega fičkota. Poleg tega se Luka na tekme rad pripelje z ameriškimi mišičnjaki, pred časom so mu pripisovali tudi apokaliptičnega Apocalypse Hellfire 6x6.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Tudi Kyrie Irving se ponaša z zavidanja vredno avtomobilsko zbirko, katere vrednost je ocenjena na okoli 1,3 milijona dolarjev. Kot gre zaznati, je tudi sam velik ljubitelj Lamborghinjev, saj ima v svoji garaži kar dva: Lamborghini Aventador LP 700-4 in Lamborghini Aventador SV Roadster. Prvi je prava zver med superšportniki, ki z zmogljivim V12 motorjem s 700 konjskimi močmi omogoča neverjetno pospeševanje in hitrost, drugi pa priljubljeni roadster, ki med vožnjo z odprto streho omogoča brezmejno svobodo. 

Profimedia

Audi, Wrangler, Ferrari itd. 

Poleg tega je v Irvingovi garaži še Ferrari 458 Italia, eden najbolj prepoznavnih produktov avtomobilske znamke iz Marinella. S svojim ikoničnim dizajnom in zmogljivostjo 562 konjskih moči je ta avtomobil prava poslastica za ljubitelje hitrosti in pospeševanja.

Poleg omenjenega Ferrarija ima košarkar Dallas Mavericks v lasti tudi Audija A8 s katerim lahko neopazno premaguje razdalje od domače garaže do dvorane za trening, za bolj terenske preizkušnje pa rad izbere tudi svojega Jeep Wranglerja Unlimited Rubicon. 

Preberite še:

Novo na Metroplay: Z okušanjem v možganih delaš knjižnico okusov | Mojmir Šiftar