Dodatki v vašem avtomobilu, ki dekletu dajejo napačen vtis

Predstavljamo vam pet dodatkov, ki jih v avtomobilu nikakor ne smete imeti, če želite, da bo zmenek uspešen.

Dodatki v vašem avtomobilu, ki dekletu dajejo napačen vtis (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2023

Dišava za avto s preveč »moškim« vonjem

Če ste se pretirano trudili, da najdete smrečico, ki ima tako izrazit vonj kot vaš zelo moško obarvan dezodorant, to zanjo ne bo namig na vašo spoštljivo raven testosterona in status alfa samca, ampak se ji bo zdelo, da želite s tem nekaj prikriti – ali vonj nekega drugega dekleta ali pa vonj samega sebe. Ljudje namreč navadno želijo v avtomobilu čim bolj svež in nevtralen vonj.

Krznene kocke, obešene na vzvratnem ogledalu

Čeprav se vašim prijateljem dekoracija retro zvodnika mogoče zdi duhovita, ženski običajno daje vtis, da je voznik nerešljivo ujet v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Ona potem dobro ve, da je to moški, ki jo bo sicer ves čas poskušal nasmejati, a bodo njegove šale verjetno tako neokusne kot dekor v avtomobilu in njej bo ves čas žal, da se je znašla na sovoznikovem sedežu.

Pretirano napredni tehnični dodatki

Imate posebno stojalo, ki se dvigne iz nosilca za skodelico in se razpre v malo mizico, da imate lahko obed kar v avtomobilu? Se po armaturi svetijo trije ekrani, ki lahko simultano predvajajo športno tekmo, borzne informacije in GPS-lokacijo? Pretiravanje s tehničnimi dodatki v avtomobilu so zanjo znak, da ima opravka z osebo, ki je popolnoma izgubljena v nekem svojem svetu. Večina pogovorov potem poteka o tem, kako je android boljši kot iPhone in 40 odstotkov vsakega zmenka je demonstracija, kakšna presenečenje se skrivajo v avtomobilu.

Predvajanje CD-plošč na CD-predvajalniku

Če začnete pred vožnjo najprej brskati po lično zloženi zbirki glasbenih zgoščenk (ugibamo – vsaj tri od teh so Coldplay?), medtem ko je preostanek sveta že na prosti pretočnosti ali vsaj USB-ključkih, njej namigne, da v življenju zelo verjetno ne marate sprememb. Da jih morda niti ne tolerirate. To pa je za razvoj odnosa lahko hitro velik problem.

Kup nalepk na zadku avtomobila

Simbol za mir. Tretjerazredna šala na račun izpušnih plinov. Vaše ime. Tri do sedem nalepk iz drugih držav. Pa morebiti še kakšna zastava, kar tako. Nalepke na avtomobilu dajejo ženski vtis, da morate nujno izraziti svoje mnenje. Da radi veliko govorite o pomembnih stvareh, a obenem mislite, da se globalno segrevanje in cestna jeza lahko rešujeta z nalepkami. 

Preberite še: Kraljica rock 'n' rolla je imela to avtomobilsko znamko še posebej rada!

Morda vas zanima tudi pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.