Legendarnega Ferrarija so sredi Monaka parkirali na ... (VIDEO)

Mogoče vemo, kje so dobili navdih za ta podvig!

Legendarnega Ferrarija so sredi Monaka parkirali na ... (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2023

Nedolgo nazaj smo pisali o Avstralcu, ki je v svoje stanovanje v 57. nadstropju stolpnice dal dvigniti posebnega McLarna, zdaj pa se je nekaj podobnega zgodilo še v Monaku. Res je, da avtomobila niso dvignili tako visoko, lokacija pa vseeno ni nič manj prestižna in nenavadna!

Dragega McLarna so mu dostavili v 57. nadstropje stolpnice! (VIDEO)

Monaška dirka formule 1 je zagotovo posebna in medtem ko po mestnih ulicah in celo skozi predor pogumni vozniki lovijo sekunde, si jo lahko nekateri premožni ljubitelji tega športa ogledajo kar s svojih razkošnih jaht, privezanih v tamkajšnji marini. Ker dogodek spremljajo ljudje po vsem svetu, je to odlična priložnost za oglaševalce, ki želijo z inovativnimi načini navdušiti potencialne stranke.

Enzev zadnji 

Za res poseben "oglas" se je odločilo podjetje Altr - prestižni spletni butik, ki omogoča plačilo s kriptovalutami. Zdaj bodo ponujali tudi avtomobile in odločili so se, da bodo to naznanili na poseben način z enim najprepoznavnejših italijanskih žrebcev! Izbrali so Ferrarija F40 - zadnji znamkin avtomobil, ki ga je "naročil" njen ustanovitelj Enzo Ferrari.

Previdno!

Avtomobilsko legendo iz 80. so z žerjavom dvignili in jo parkirali na palubo velike jahte. Upamo, da niso pozabili na ročno zavoro, saj bi ob kakršnikoli nezgodi škoda hitro postala večmilijonska. Za F40 je treba odšteti okoli dva in pol milijona evrov, medtem ko je jahta še dražja - račun za popravilo bi bil visok že, če se kaj opraska!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Altr - powered by Lucidao (@altr.trade)

 
 
Fotografije: profimedia
 

Preberite še: Čakanja je konec - to je nova serija 5!

Priporočamo tudi: Slovenski as Jan Oblak ima v svoji garaži Porscheja, naokrog pa se največkrat prevaža s tem "običajnim" modelom SUV ...

Morda vas bo zanimal tudi pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.