Ta prav poseben italijanski Airbnb je pisan na kožo ljubiteljem Ferrarija, a postavite se v vrsto, na voljo bo le izbrancem

9. 5. 2024 | Nika Arsovski
Deli

To je neponovljiva izkušnja za vse pristaše Ferrarija! Kaj pravite, bi prespali obkroženi z dirkalniki in lovorikami!?

Ferrari je eno izmed najbolj cenjenih imen avtomobilskega (in dirkaškega) sveta. Prav zdaj pa imate ljubitelji te luksuzne znamke edinstveno priložnost, da doživite Ferrari v povsem novi luči. Ferrarijev muzej na spletni platformi Airbnb namreč ponuja obiskovalcem priložnost, da ne samo obiščejo Ferrarijev muzej v Italiji, temveč v njem tudi prenočijo.

Airbnb

Izbranci bodo namreč dobili priložnost, da preživijo noč v luksuzni postelji, oblečeni v usnje, ki je takšno kot tisto na sedežih Ferrarijevih vozil, obkroženi s kar 110 lovorikami in Ferrarijevimi dirkalniki. Sala delle Vittorie se nahaja v osrčju Ferrarijevega muzeja v Maranellu, tu pa si lahko ogledate zmagovito dediščino znamke, zaradi katere je Ferrari postal del zgodovine motošporta.

Ta soba, zasnovana samo za izbrance, tako nadaljuje dediščino neprimerljive obrti in se poklanja znamki slovitega žrebca. Dolžina kovinske konstrukcije, uporabljene pri zasnovi glavne sobe, znaša skupaj 3000 metrov, kar je natančna dolžina dirkalne steze v Fioranu.

Popolna izkušnja za ljubitelje Ferrarija 

Ikonična rdeča, ki jo povezujemo s Ferrarijem, se je skozi življenjsko dobo znamke spreminjala z več kot 200 različnimi odtenki, najnovejši pa krasi prav to ekskluzivno posteljo, zasnovano samo za bivanje izbranih gostov.

Airbnb

Vaš gostitelj bo Ferrarijev ambasador Marc Gené, ki bo poskrbel, da se boste počutili kot profesionalni dirkači. V sklopu izkušnje pa boste doživeli tudi eno najbolj znamenitih dirkalnih stez na svetu. Gostje bodo namreč imeli priložnost VIP izkušnje na Grand Prixu Emilia-Romagna z najboljšim razgledom na dogajanje na dirki in posebnimi VIP ugodnostmi.

Prav tako bodo dobili vpogled v dogajanje v paddocku, dan pa bodo zaključili v svetovno znani restavraciji Cavallino, kjer je rad obedoval tudi sloviti Enzo Ferrari. Sledi zasebni ogled Ferrarijevega muzeja in nočitev v Sali delle Vittorie. To pa še ni vse. Naslednji dan se boste skupaj z Marcom zapeljali po progi v Fioranu in sicer za volanom izjemnega Ferrarija 296 GTB.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk