Tržna niša? Sloviti raper odprl klub ob bencinski črpalki

8. 5. 2024 | Nika Arsovski
Deli
Tržna niša? Sloviti raper odprl klub ob bencinski črpalki (foto: V12 Restaurant & Sports Bar)
V12 Restaurant & Sports Bar

Kdo pravi, da so bencinske črpalke namenjene le točenju bencina?! 

V Ameriki je koncept bencinskih črpalk precej drugačen kot pri nas. Tam so večje verige bencinske servise vkomponirale v komplekse nakupovalnih središč, kinematografov itd. Raper Migos Quavo pa je (skupaj z restavratorjema Kelanom in Vinnyjem Watsonom) prišel do še bolj edinstvene ideje. Ob bencinski črpalki v Atlanti je namreč odprl nočni klub. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJC (@ajcnews)

Atlanta je precej divje mesto. Ulične dirke tam niso neznanka, prav tako ne divje vragolije na prometnih vpadnicah v mesto. Vse skupaj je šlo celo tako daleč, da so mestne oblasti načrtovale posebno ostre kazni za prekrškarje. Vsekakor gre za mesto, ki diha za avtomobilizem. Zato poslovna poteza raperja Quava niti ne preseneča. 

V12 Restaurant And Sports Bar

Odprl je namreč restavracijo/bar/nočni klub, ki se nahaja ob bencinski postaji, čez cesto od univerze Georgia Tech. Klub ima ime V12 Restaurant And Sports Bar in se razteza na 7500 m2, v sklopu katerih sta oblikovani tudi dve VIP sobi imenovani "The Kelan" in "The Vinny."

Notranjost kluba je videti čisti luksuz, s sijočimi kovinskimi poudarki in evropskim pohištvom iz Nizozemske, Španije ter Italije. Tu je še Lamborghini iz neonskih cevi, ki ga je Quavo uporabil med nastopom v Tonight Showu in zložljiva streha. 

Eden izmed solastnikov, Vinny Watson, je prepričan, da bodo gostje tu ustvarili nepozabne spomine. Glede na videz kluba, to ne bo problem. Videoposnetek, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih kaže, da je klub v hipu postal priljubljen med prebivalci Atlante, saj je po posnetku sodeč nabito poln. Tako poln, da gostje svoje avtomobile parkirajo kar na črpalki. 

Preberite še: