Ta brutalno dober športni avtomobil vozi Jure Košir (in nikoli ne uganete, kakšna je njegova CENA)!

Kateri avto bi mu vi pripisali? Bi sploh pomislili na jeklenega lepotca iz članka?

25. 8. 2022
Slika 1/1
Planet TV

Jure Košir je Sloveniji verjetno najbolj znan po dvobojih z legendarnim italijanskim smučarskim asom, Albertom Tombo v 90. letih, danes pa se v javnosti pojavlja v najrazličnejših vlogah. V prihodnjih tednih bo tako recimo prisoten tudi na televizijskih ekranih, saj bo vodil novo sezono oddaj Exatlon. Adrenalin namreč tudi leta po končani karieri še vedno ostaja zelo prisoten tudi v njegovi krvi ...

Vse od prihoda znamke Alpine v Slovenijo velja za njenega ambasadorja, v vsakdanjem življenju pa vozi nekoliko drugačen avtomobil.

V nedavnem intervjuju za revijo Avto magazin je namreč razkril, da je bil vesel prihoda znamke Alpine v Slovenijo. Kot poudarja je namreč njen velik ljubitelj, tudi zato, ker ga ime Alpine spominja na francoske Alpe, v katerih je preživel velik del svoje kariere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Ne glede na to, da je velik ljubitelj športne znamke, ki s svojim edinim modelom na trgu cilja predvsem na športne voznike z globjimi žepi (za najbolj osnovno različico, ki je trenutno na voljo v Sloveniji potrebno odšteti dobrih 64.000 evrov) in z modelom A110 včasih tudi zapelje, pa vsaj trenuno v svoji garaži nima pravega športnika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Čeprav se ne bi, kot pravi, branil kakšnega Porscheja 911 ali pa Corvette, Mustanga oziroma podobnega ameriškega športnika, je trenutno lastnik zgolj enega modela, Renault Megane Conquesta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoppster Slovenija (@shoppsterslovenija)

Čeprav je Košir tudi velik navdušenec motociklov - prvega, repliko dirkalnika razreda Moto3 znamke Gillera si je kupil še v najstniških letih, pa je parkirno mesto v garaži za dvokolesnike trenutno prazno. A tako naj bi po njegovem mnenju ostalo le še kratek čas, saj naj bi si kmalu omislil nov motocikel.

Preberite še: Kdo bi si mislil, da je prav to najljubša znamka britanske kraljice Elizabete II

Priporočamo tudi: Takšnega avtanturističnega avtodoma še nismo srečali. Za nekatere bo idealen