Kdo si ne bi želel, da ga naokoli vozijo v tako udobnem kombiju! (VIDEO)

22. 4. 2023 | Miha Rušnik
Deli

Lexus bo svoj prestižno opremljen kombi, poimenovan LM zdaj prodajal tudi v Evropi.

Na šanghajskem avtosalonu je japonska znamka predstavila drugo generacijo svojega modela LM - kombija, ki je namenjen prevažanju pomembnih oseb oziroma tistih, ki si lahko privoščijo tudi šoferja, saj največ udobja ponuja ravno potnikom zadaj. V hibridni izvedenki ga bo Lexus ponujal tudi v Evropi, prodajati ga bodo začeli jeseni. 

Lexus

Obilica udobja

Na voljo bo s 6 ali 7 sedeži, najudobnejša je različica s 4 sedeži. V tej sta zadnja potnika s predelno steno ločena od voznika. Na steni pred njima je 48-palčni zaslon, pod njim pa še hladilnik - prava dnevna soba. Sedeža sta nastavljiva in omogočata velik kot nagiba, vsak potnik pa ima tudi svoj tablični računalnik, ki omogoča upravljanje z določenimi funkcijami avtomobila.

Lexus

Le en dotik za...

Z le enim dotikom ukaza na ekranu lahko potnik vse parametre v kabini prilagodi svojim željam, ki si jih je avtomobil zapomnil. Po njegovem okusu se nastavi temperatura zraka, ambientalna osvetlitev, položaj zastirk na oknih in naklon sedeža. Ti imajo celo infrardeče senzorje, ki zaznavajo telesno temperaturo potnikov.

Lexus

Tako je izgledal njegov predhodnik!

@alibekovkz #ASMR #LEXUS #LexusLM ♬ оригинальный звук - Beibit Alibekov

 

Preberite še: V garaži počivata Bentley in Lamborghini, a eden najbogatejših Slovencev se po Dubaju vozi kar z »Uberjem«
Priporočamo tudi: Nimajo barve zato izdelujejo samo bele avtomobile, a še vseeno niso dokončani

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor. 

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan