Ne boste verjeli, kaj ta noro razkošna jahta skriva v svoji notranjosti

Prekrasna jahta Aviva, ki je v lasti super premožnega Joa Lewisa, sicer lastnika angleškega prvoligaša Tottenhama, se po svoji notranjosti močno razlikuje od drugih. Preverite, kaj 152 milijonov dolarjev vredno jahto naredi tako edinstveno.

Ne boste verjeli, kaj ta noro razkošna jahta skriva v svoji notranjosti (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2022

Britanski milijarder Joe Lewis se na vse načine trudi, da bi ostal kar se da neopažen, a prav po zaslugi njegovega vodnega domovanja, mu to ne uspeva najbolj. Aviva je članica najbolj ekskluzivnega kluba privatnih super jaht, do katerih javnost nima dostopa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bjorn Mierop (@bjorn_mierop)

98-metrov dolgo jahto Aviva je zasnoval večkrat nagrajeni oblikovalski zvezdnik Reymond Langton, ki je poskrbel za prepoznavno formo in dizajn prestižne super jahte. S turkiznim trupom in rumenimi poudarki na krovu je namreč res nekaj posebnega, a prav njena notranjost je tisto, zaradi česar se loči od ostalih jaht.

Po zaslugi oblikovalca se namreč v podpalubju skriva teniško igrišče, v pravi velikosti, ostali prostori pa so umeščeni okrog njega.

Lewis je namreč velik ljubitelj tenisa, njegova ljubezen je tako močna, da si vsak dan vzame čas za igro in teniški lopar. Po zaslugi Langtona in nemškega navtičnega podjetja Abeking & Rasmussen pa lahko v igri tenisa uživa tudi med plovbo.

Teniško igrišče pa ni edina luksuzna karakteristika Avive. Ta se namreč lahko pohvali tudi s skrito kinematografsko dvorano, spektakularnim zastekljenim salonom in sobami za goste, ki se po velikosti lahko kosajo z glavno spalnico. Lewisu in njegovim gostom je ves čas na voljo 35-članska posadka.

Več podrobnosti o notranjosti najdete v spodnjem videu:

Preberite si še: Kdo bi si mislil, da je prav to najljubša znamka britanske kraljice Elizabete II

Pred časom naj bi milijarder na jahti gostil kar celotno ekipo Tottenhama. Britanski super bogataš sicer največ časa z jahto preživi na Bahamih, nazadnje pa je bila videna celo v Hamburškem pristanišču.

Fotografije: Profimedia in Bjorn Mierop

Preberite še: Kdo bi si mislil, da je prav to najljubša znamka britanske kraljice Elizabete II

Priporočamo tudi: Ta brutalno dober športni avtomobil vozi Jure Košir (in nikoli ne uganete, kakšna je njegova CENA)!