Tej avtomobilski znamki je zvest Tom Hardy

Zvezdniki Hollywooda znajo ceniti dobre avtomobile, denar pa jim omogoča, da si jih tudi privoščijo. Nekateri so zvesti Porschejem, drugi bolj cenijo super hitre športne Lamborghinije in Ferrarije. Tom Hardy, eden najbolj prepoznavnih obrazov filmske industrije, pa je velik ljubitelj znamke Audi.

Tej avtomobilski znamki je zvest Tom Hardy (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2022

Filmski igralec Tom Hardy je tako nastopil že v nekaj Audijevih reklamnih kampanijah, povezanih predvsem z elektrifikacijo znamke. Med drugim je tako sedel za volan Audi e-trona GT, v sklopu Audijevega projekta »A Story of Progress« pa je prispeval tudi nekaj globokih misli o oblikovanju boljšega sveta tudi za naše zanamce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy)

»Strast, aktivnost in dober namen ustvarijo napredek,« v sklopu posnetka gledalcu na srce položi Hardy, ki je sicer tudi sam zvest nemški avtomobilski znamki. V svoji garaži ima namreč najmanj dva Audija, prvi je po naročilu izdelan črni Audi R8, za katerega je igralec takrat odštel malo manj kot 150 tisoč evrov. Avtomobil ima le dva sedeža, pohvali pa se lahko z V8 motorjem in pospeškom, zaradi katerega ga številni postavljajo ob bok Porscheju 911.

Preberite si še: Nekoč niso smeli gledati televizije, zdaj prisegajo na trikrako zvezdo

Pole R8 je Hardy tudi ponosni lastnik rdečega Audija RS 5, ki so ga svoj čas promovirali kot avtomobil s hitrostjo geparda. Avtomobil je igralcu prav posebej pri srcu tudi po zaslugi neverjetnega udobja, ki ga ponuja, in zanesljivosti ter varnosti.

In še zanimivost, igralec je nekoč priznal, da se je naučil voziti prav po zaslugi svojega nekdanjega dekleta.