Objavljal je posnetke nevarne vožnje po cestah, a tega, kar so storili policisti, ni pričakoval

Lastnik je snel tablice, prepričan, da bo osmešil policiste, ti pa so s potezo presenetili vse!

Objavljal je posnetke nevarne vožnje po cestah, a tega, kar so storili policisti, ni pričakoval (foto: TikTok) TikTok
16. 9. 2023

Neki kanadski spletni vplivnež je na TikToku rad objavljal posnetke svoje objestne vožnje in se pri tem posmehoval policistom, ki ga nikakor niso uspeli ujeti.

22-letni TikToker iz Aurore v Ontariu je nepremišljeno kršil cestne zakone, svoja dejanja pa posnel in objavil na spletnih platformah.

Objestnež v novejšem BMW M340i je prišel na radar lokalne policije, ki so sredi avgusta le prišli na sled mladeniču ter ga prijeli. To pa še ni bilo vse.

@yorkregioncops What’s good for this street racing influencer? Not much since were impounded his car and charged him with Dangerous Driving x3, after he posted videos of himself driving recklessly across our region. This is our collab: His videos and ours, after we took his car and his fake plates. No plate, no case? We’ll see about that 👀 #b58 #m340 #340 #s5 #c43 #440 #gtimk7 #bmw #cartiktoks #m440i #b58tu #g20 #docrace #cars #yorkregionalpolice ♬ original sound - York Regional Police

Odločili so se, da osumljenca naučijo pomembne lekcije. Zato so na TikToku objavili video posnetek omenjenega BMW, ki ga naložijo na vlečno vozilo in zasežejo.

46-sekundni video je bil objavljen kot del sporočila za javnost, v njem pa je prikazano, kako policisti osumljenčev avto naložijo na vlečno vozilo.

Posnetki uličnih dirk, ki jih je objavljal 22-letnik, so pomešani s slikami policistov, ki v rokah držijo ponarejene registrske tablice, za katere je voznik domnevno mislil, da bodo onemogočile njegovo aretacijo.

Prepričan je bil namreč, da ga brez tablic v resnici niti ne bodo prepoznali. Kako se je motil! Na ponarejenih tablicah je pisalo "SMURFY", s čimer se je očitno skliceval na barvo avtomobila, in "WILL RUN".

Mladeniča so doletele kar tri obtožbe zaradi nevarne vožnje. Avtomobil so mu začasno zasegli, preiskava pa trenutno še poteka.

Preberite še: Redek češki dragulj je zdaj vreden več kot sto tisočakov

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.