Oglejte si devet delov Hitri in drzni ter zaslužite 900 dolarjev

A žal vse le ni tako lepo, kot se zdi. Nagrada je namreč rezervirana le za prebivalce ZDA.

Oglejte si devet delov Hitri in drzni ter zaslužite 900 dolarjev (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
26. 2. 2020

Premiera devetega dela filmske sage Hitri in drzni počasi prihaja na filmska platna. Napovedana je za za 22. maj, pred kratkim pa smo si že lahko ogledali tudi prvi napovednik. Hkrati je bližnja premiera dober razlog, da si še enkrat ogledamo vseh devet do sedaj posnetih filmov. Osem, ki sledijo zgodbi in lani izdanega Hobbs&Shaw, v katerem nastopata Dwayne Johnson in Jason Statham, a ne sledi dogajanju drugih filmov.

En srečnež, ki si bo pripravljen ogledati vseh devet filmov, bo za to tudi bogato nagrajen. Ameriški distributer za vozila znamke Honda Yohkers Honda bo namreč izbral srečneža, katerega naloga bo ogled vseh devetih doslej posnetih filmov. Za vsakega bo nato moral napisati recenzijo, sledila pa bo še kratka recenzija prihajajočega filma, ki jo bo moral objaviti na Twitterju.

Nagrada za opravljeno nalogo je vsekakor mikavna: 900 dolarjev (100 za vsak ogledan film), poleg tega pa še paket vseh osmih filmov osnovne zgodbe, izvod filma Hobbs&Shaw, paket energijskih pijač in prigrizkov ter darilno kartico z dobropisom 50 dolarjev za ogled prihajajočega filma. A vse le ni tako preprosto. V nagradni igri namreč lahko sodelujejo le državljani ZDA, starejši od 18 let. Če vam uspe le tega pridobiti v prihodnjih dveh mesecih, pa ovir praktično ni več. Prijave za nagradno igro namreč sprejemajo do 6. maja, srečni nagrajenec, ki bo razglašen dva dni pozneje, pa bo moral svoje obveznosti izpolniti do 25. maja.