OMV MaxxMotion med najbolj priljubljenimi gorivi v Sloveniji

Za kupce tovrstnih goriv je OMV letošnje poletje pripravil še zanimivo nagradno igro.

OMV MaxxMotion med najbolj priljubljenimi gorivi v Sloveniji (foto: OMV) OMV
30. 5. 2018

Debata, katero gorivo je boljše, traja v Sloveniji že dolgo, in kot kaže, je še lep čas ne bo konec. Skoraj tako kot v politiki in še marsikje drugje nekateri zagovarjajo eno stran, preostali drugo in tako naprej. Še najbolj točno zato kvaliteto goriva posameznih ponudnikov prikazujejo različne raziskave zaupanja med kupci, in če gledamo eno zadnjih, ki jo je februarja izvedlo podjetje Marketmind, kupci v Sloveniji v veliki večini najbolj zaupajo gorivom družine MaxxMotion družbe OMV.

Kar 80 odstotkov vprašanih voznikov je namreč dejalo, da zaupajo gorivom iz omenjene družine, ki jo je OMV na slovenski trg pripeljal lani, vanjo pa spadata 100-oktansko gorivo MaxxMotion 100Plus in dizelsko gorivo MaxxMotion Performance Diesel. Prvi izmed njiju namreč dosega tudi zahteve najvišje zahteve pete kategorije Svetovne listine o gorivu WWFC, ki jih določajo avtomobilski proizvajalci in proizvajalci avtomobilskih motorjev po vsem svetu. Ob tem velja omeniti, da je tudi prvo gorivo na domačem trgu, ki izpolnjuje dane zahteve.

Sicer pa je OMV v poletnih mesecih za kupce omenjenih goriv pripravil še dodatno akcijo, saj bo ob nakupu katerega izmed njih podelil dvojne točke Smile & Drive, ob nakupu 25 ali več litrov goriva naenkrat pa bodo kupci sodelovali tudi v veliki nagradni igri. V njej se bodo potegovali za 10 vikend paketov za ogled treningov, kvalifikacij in dirk na avstrijskem dirkališču Red Bull Ring, pri čemer bo poskrbljeno tudi za nastanitev.