Opravi še enkrat vozniški izpit in sedi v najhitrejši reli dirkalnik v Sloveniji!

K izzivu povabi tudi prijatelja in v boj za glavno nagrado se bosta uvrstila oba.

Opravi še enkrat vozniški izpit in sedi v najhitrejši reli dirkalnik v Sloveniji! (foto: Zavarovalnica triglav) Zavarovalnica triglav
8. 7. 2021

Opravljanje vozniškega izpita je preizkušnja, ki jo večina voznikov opravlja le enkrat v življenju, marsikdo pa nato v letih kasneje pojasnjujejo, da so se njihove vozniške navade spremenile do te mere, da ga pod nobenim pogojem ne bi opravili še enkrat. Ste tudi vi med njim? Ali pa če vprašamo nekoliko drugače: bi želeli preizkusiti vaše vozniško znanje in sposobnosti?

Zavarovalnica Triglav tako že nekaj časa v slovenskih mestih izvaja akcijo Ponovno na izpitno vožnjo, v sklopu katere, v sklopu katere vabijo izkušene voznike, da ob spremstvu komisije znova preverijo svoje vozniško znanje in sposobnost. Doslej se je akcije udeležilo že preko 200 voznikov, uspešno pa bi vozniški izpit še enkrat uspel opraviti vsak četrti voznik. A akcija se nikakor še ne končuje!

V naslednjem delu, ki bo potekal med 25. avgustom in 14. septembrom bodo kandidati lahko na preizkus pristopili v šestih slovenskih mestih in sicer v Novi Gorici, Postojni, Trbovljah, Murski Soboti, Krškem in Ljubljani. Skupno bo tako k preizkusu znanja pristopilo lahko pristopilo 190 ljudi, da bi bilo zanimanje še večje pa pri Triglavu vse kandidate vabijo, da s seboj povabijo enega prijatelja ali prijateljico, inštruktor AMZS pa bo nato razglasil zmagovalca.

Nagrada za najboljše je vsekakor mikavna. Par voznikov, ki bo pokazal najboljše znanje bo namreč lahko prisedlo v reli dirkalnik Hyundai i20 R5 državnega prvaka v reliju, Roka Turka, hkrati pa bosta lahko oba sedla tudi v 'vroči' dirkaški sedež – jasno, v varnem okolju. Kot ve povedati tudi Turk namreč reli in drugi dirkači na cestah vozijo po omejitvah, prav vožnja z dirkalnikom pa jim bo pokazala, da je divja vožnja na odprtih cestah in s serijskimi avtomobili brez smisla.

Če vas torej zanima vožnja s pravim reli dirkalnikom, ali pa se želite zgolj prepričati o vašem znanju cestno prometnih predpisov in vozniških sposobnostih, potem le sledite povezavi in se prijavite na vožnjo v najbližjem mestu. Da bi bil vaš rezultat čim boljši pa sledite tej povezavi, kjer boste lahko dobili nekaj nasvetov za čim boljši rezultat.