Preverite to 24 milijonov dolarjev vredno kolekcijo prestižnih avtomobilov, ki se nahaja kar pod morsko gladino

Simpatično svetlolasko Supercar Blondie smo vam pred časom že predstavili, zdaj pa je dekle dobilo vpogled v kar 40 milijonov vredno luksuzno domovanje v Dubaju. To je prav tako impresivno kot pripadajoča garaža, ki se nahaja pod vodno gladino, in v kateri je pospravljenih nekaj najbolj luksuznih avtomobilov.

Preverite to 24 milijonov dolarjev vredno kolekcijo prestižnih avtomobilov, ki se nahaja kar pod morsko gladino (foto: Supercar Blondie) Supercar Blondie
26. 7. 2022

Supercar Blondie je vajena luksuznih avtomobilov, a ob zadnjem obisku prestižne dubajske hiše, ki se nahaja na umetnem otočju The Palm Jumeirah, so bila tudi svetlolaskina usta na široko odprta.

Priljubljena YouTuberka se je tako odločila, da 40 milijonov dolarjev vredno luksuzno domovanje enega izmed tamkajšnjih bogatašev razkaže tudi svojim sledilcem.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex - that girl with the Cars (@supercarblondie)

Sodoben objekt z velikimi zastekljenimi površinami, skozi katere se razteza pogled na razkošni hotel Atlantis Dubai in sosednje otočke, je prava paša za oči.

Na vrtu, ki se spušča proti obali je kar 30 metrov dolg zunanji prelivni bazen in kopica kotičkov za sproščanje ter oddih. Prava zakladnica pa se skriva pod morsko gladino, ko se Supercar Blondie namreč spusti z dvigalom navzdol, se ji odpre povsem nova dimenzija razkošnega objekta.

V »kleti« se namreč nahaja velikanska garaža, ki je lastnika stala kar 4 milijone dolarjev, medtem ko je zbirka avtomobilov vredna vsaj še šestkrat več.

Garažo so namreč skopali pod morsko gladino, temu primerno pa jo je bilo tudi zaščititi proti vdoru vode, ki bi lahko poškodovala njeno vsebino.

Preberite si še: Preverite jahto, na kateri te dni v Dalmaciji dopustujejo Woody Harrelson, Chris Rock in ostala smetana

Vrednost te je ocenjena na 24 milijonov dolarjev, v njej pa najdemo jeklene konjičke kot so BugattiSuper Sport 300+, McLaren Senna, Mercedes-Benz GT Black Series, Ferrari F12 in dva LaFerrarija. V veliki večini gre za edinstvene avtomobile izdelane v zelo majhnem številu, zaradi česar je njihova vrednost za lastnika neprecenljiva.