Podjetje Špan priskrbelo kolesa za kolesarski klub Tuš

Kolesarska ekipa Tuš team je ena izmed najmočnejših amaterskih kolesarskih ekip na svetu, ki na vseh dirkah redno kroji vrh.

Podjetje Špan priskrbelo kolesa za kolesarski klub Tuš (foto: Špan) Špan
1. 3. 2018

Podjetje Špan iz Brezovice je avtomobilistom v glavnem znano po vulkanizerskih storitvah, kar je bila tudi prvotna dejavnost podjetja, ki se je nato še razširilo na druge dejavnosti, povezane z avtomobilizmom. Sem spadajo servisi, dobava platišč, novih in rabljenih vozil in še bi lahko naštevali. Vse močnejši pa zdaj postaja njihov kolesarski center, v sklopu katerega potekata prodaja in servis večine tipov koles.

Prav omenjeni kolesarski center pa bo letos eden izmed glavnih sponzorjev najuspešnejše slovenske amaterske kolesarske ekipe Tuš team, katere kolesarji so leta 2016 postali svetovni amaterski prvaki v kolesarjenju. V sklopu omenjenega sponzorstva je Španov kolesarski center pred kratkim celjski ekipi podaril komplet koles priznanega italijanskega proizvajalca Fondirest. In kot se za omenjeno ekipo spodobi, so kolesa že v osnovi obarvana v zeleno barvo.

»Želimo, da bodo kolesa ne le pomagala uspehom kluba, temveč bodo s svojo barvo prepoznavni znak ekipe TUŠ team,« nam je izbiro barve koles zaupal Boštjan Felc, ki je v podjetju Špan zadolžen za kolesarski program.

Na kolesih nekdanjega slovitega kolesarja in svetovnega prvaka Maurizia Fondrieste bo letos Tuševe barve zastopalo devet kolesarjev in ena kolesarka. Ekipo bodo tako sestavljali Matej Lovše, Matej Kravos, Borja Jelič, Andrej Žavbi, Iztok Melanšek, Vlado Prpar, Miha Vantur, Iztok Kovačec, Dunja Selan in Mitja Mesarič, športni direktor pa bo v tej sezoni Mitja Mahorič.

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri