Trenutek neprevidnosti na avtocesti ga je izstrelil v nebo! (VIDEO)

Vse skupaj je videti kot kaskaderski podvig v kakšnem akcijskem filmu!

Trenutek neprevidnosti na avtocesti ga je izstrelil v nebo! (VIDEO) (foto: Youtube/Policeactivity) Youtube/Policeactivity
5. 6. 2023

Na avtocesti v ameriški zvezni državi Georgia se je pripetila spektakularna nesreča, ki pa se k sreči ni končala tragično. Vzrok je neznan, mogoče so voznika zmedle policijske in druge rotacijske luči, saj so na drugi strani cestišča ravno pospravljali posledice prometne nezgode.

Celih 30 metrov

Voznik je zapeljal na spuščeno nakladno rampo tovornjaka avtovleke s precej veliko hitrostjo in poletel 30 metrov daleč, preden je pristal na boku oziroma strehi avtomobila in ob tem zadel drugi avtomobil.

Brez hujših posledic

Pravzaprav je velika hitrost pripomogla k "srečnemu" koncu, saj je pred tovornjakom stal njegov voznik. Če bi avtomobil pripeljal počasneje, bi se lahko za voznika končalo slabo. Voznik "letečega" avtomobila je preživel, ampak je utrpel hujše poškodbe. Vse skupaj je spominjalo na prizor iz kakšnega filmskega avtomobilskega pregona; bolje, da podobne podvige spremljamo le na velikih platnih, kjer se vse konča dobro.

Fotografije: Profimedia, Youtube/Policeactivity

Preberite še: Zakaj imajo električna vozila (praviloma) pogon zadaj? Odgovor vam zaupamo mi ...

Priporočamo tudi: Od danes naprej bo na cestah več policistov