Tudi Rolls-Royce snema oglase v Sloveniji

Oglas za najnovejši avtomobil je bil med drugim deloma posnet v Rogaški Slatini.

Tudi Rolls-Royce snema oglase v Sloveniji (foto: Rolls-Royce) Rolls-Royce
13. 5. 2018

Rolls-Royce je pred dnevi predstavil svoj prvi športni terenec, model Cullinan, ki ga je javnost nestrpno pričakovala zadnja tri leta, vse odkar so Britanci napovedali širitev prodajne palete. Skupaj s predstavitvijo novinca pa je znamka objavila še predstavitveni video za omenjeni avtomobil, v katerem ne manjka glamurja in blišča, ki Rolls-Royceu nista neznanka.

V oglasu so njegovi avtorji želeli predstavitvi uporabnost vozila v najrazličnejših okoljih. Cullinana so tako predstavili na zasneženih cestah, v puščavi, na cesti ob morju in tako naprej. Slednja je na hrvaškem otoku Pag, za nas pa so zanimivi predvsem prizori med 50. in 60. sekundo, ki prikazujejo zabavo v razkošni dvorani. Rolls-Royce je namreč za snemanje uporabil Kristalno dvorano, ki je v zdravilišču Rogaška Slatina.

Rolls-Royce se je tako pridružil številnim avtomobilskim proizvajalcem, ki so za snemanje oglasov izbrali Slovenijo. Še posebej odmevno je bilo snemanje oglasa za Ferrarijev model Portofino, ki je bil skoraj v celoti posnet na slovenskih cestah. Sicer pa smo pred časom pripravili seznam nekaterih avtomobilskih znamk, ki so oglase za svoje avtomobile posnele pri nas, ogledate si ga lahko tukaj.