V enem samem letu so mu ukradli 5 avtomobilov, zato se ta slavni igralec dandanes naokrog prevaža kar s …

Igralec pa res nima sreče! A očitno je našel rešitev, vsaj dokler ni ta obstala sredi Londona …

V enem samem letu so mu ukradli 5 avtomobilov, zato se ta slavni igralec dandanes naokrog prevaža kar s … (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2023

Igralec Dominic Cooper, znan po vlogah iz filmov Mamma Mia!, Captain America in Need for Speed, pa tudi iz serije Preacher nima velike sreče z avtomobili.

Sicer velikemu navdušencu nad bencinskimi hlapi so v pičlem letu ukradli kar pet avtomobilov.

Vse skupaj se je začelo poleti 2020, ko so mu ukradli približno 60 tisoč funtov vrednega Austina Healyja z letnico 1950, kmalu zatem pa so mu izmaknili še nadomestni avtomobil rdečega Jaguarja F-Type Coupe p300.

Naslednji mesec je z njegovega dvorišča izginil še Range Rover, še bolj pa ga je bolela kraja Ferrarija Dina 308 GT4, ocenjenega na 83 tisoč funtov.

To pa še zdaleč ni vse. Štiri mesece kasneje se je spet obrnil na policijo. V le 12 mesecih so mu izmaknili že peti avtomobil, kot zadnjega še Jaguarja XF.

Ob kar petih krajah, ki so po njegovem mnenju delo lokalnih tolp, tako ni imel druge, kot da izbere avtomobil, ki tatovom ne bo tako privlačen.

Zdaj se po Londonu prevaža kar s staro Fiat Pando 4x4 Sisley.

Kultna avtomobilska klasika iz 80. let minulega stoletja ga je stala manj kot 10 tisoč angleških funtov. Seveda pa rokovanje s tako starim avtomobilom ni vedno enostavno.

Tako so ga pred časom ujeli, kako je na londonski ulici šaril po motorju svojega Fiata, v želji, da ga obudi v življenje.

Ta ga je očitno pustil na cedilu, po nekaj minutah truda, pa je igralec iz prtljažnika vzel zložljivo kolo Go Cycle in se odpeljal proč.

Preberite še: Michael Jordan je velik oboževalec hitrih avtomobilov, zato je kupil ...

Morda pa vas zanima pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.