Zakaj je (med drugim) dobro biti prijatelj z The Rockom? To so avtomobili, ki jih je podaril bližnjim, pa tudi naključnim srečnežem

Najbolje plačani igralec Hollywooda Dwayne Johnson ima v svoji zbirki nekaj eksotičnih avtomobilov, a to ni najbolj presenetljivo. Kar preseneča je, da je igralec doslej z avtomobili razveselil že vrsto družinskih članov, pa tudi sodelavcev in celo svojo družinsko hišno pomočnico. Ni kaj, dobro je imeti slavnega prijatelja!

Zakaj je (med drugim) dobro biti prijatelj z The Rockom? To so avtomobili, ki jih je podaril bližnjim, pa tudi naključnim srečnežem (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2022

Zadnjič smo pisali, da je svojega osebnega Forda F-150 Pick-upa poklonil nekdanjemu veteranu Oscarju Rodriguezu, s čimer se mu je zahvalil za njegovo vojaško požrtvovalnost in služenje.

To pa ni edini primer The Rockove darežljivosti. Leta 2018 je mami za božično darilo poklonil kar celo hišo, doslej pa je z avtomobili razveselil že vrsto prijateljev, sorodnikov in naključnih srečnežev.

Ford F-150

Še enega Forda F-150 je igralec podaril svojemu filmskemu dvojniku. Ta se je The Rocku zahvalil z ganljivim sporočilom na Instagramu. Le kdo ne bi bil vesel pošasti s 5.0-litrskim motorjem V8?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanoai Reed (@samoanstuntman)

Ford Edge

Družinsko hišno pomočnico Esperanzo je razveselil z novim Fordom Edge. Razlog? Njena deseta obletnica dela za družino Johnson. SUV je bil več kot očitno nekaj, česar hišna pomočnica ni pričakovala.

Preberite si še: Mark Weber za Avto magazin o svoji najljubši avtomobilski znamki, primerjavi F1 z WEC in tem, kaj je bila največja ovira za vstop v dirkaški svet na najvišji ravni

Ford F-150

Očitno se Fordi F-150 kar pogosto znajdejo na The Rockovem seznamu obdarovancev. Najbolj priljubljen ameriški Pick-up tovornjak je tako končal v rokah igralčevega strica Tonge, ki je bil svoj čas prav tako v WWE.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Cadillac Escalade

Leta 2018 je, kot omenjeno, svoji mami podaril hišo, očeta pa je po operaciji razveselil z novim Cadillacom Escalade. Zaradi operacije je oče potreboval večji avtomobil, ki bi mu olajšal premikanje in The Rock se je odločil za enega največjih na trgu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)