Zapeljite se z neukrotljivim Filipom Flisarjem tudi vi

Prijavite se na nagradno igro, v kateri boste lahko osvojili dan druženja s Filipom Flisarjem in novim Fordom Mustangom.

Zapeljite se z neukrotljivim Filipom Flisarjem tudi vi (foto: Ford) Ford
29. 5. 2019

Filip Flisar velja za verjetno najbolj dinamičnega med našimi zimskimi športniki. Ne le da tekmuje v brez dvoma najbolj borbeni izmed vseh disciplin alpskega smučanja, smučarskem krosu, kjer se tekmovalci pogosto prerivajo v želji po čim boljšem rezultatu, tudi na splošno velja za ljubitelja adrenalina. Ko so pri Fordu naše smučarske reprezentante opremljali z novimi avtomobili, je bilo jasno, da bo Flisar vzel ključe Forda Mustanga.

Flisarjev zaščitni znak je tako že nekaj časa živo rumeni Ford Mustang kupe, s katerimi precej rad izvaja vragolije, to pa po novem počne tudi pred kamero in v družbi. Skupaj s Fordom so se namreč odločili in pripravili serijo Neukrotljivi. V njej Flisar sopotnike v svojem slogu prevaža z omenjenim Mustangom, kamera na armaturni plošči pa snema dogajanje v kabini. Glede na to, da sta se na sopotnikov sedež kot prva usedla Perica Jerković in Aleš Novak, si lahko predstavljate, da je zadeva sila zabavna.

Del šova ste lahko tudi vi! Pri Fordu so namreč pripravili nagradno igro, kjer se bo en srečnež s Filipom družil na poligonu varne vožnje na Vranskem, dva pa bosta vsak svojega Mustanga za 10 dni prejela v zasebno uporabo. Hkrati bodo pri Fordu podelili še 30 majic Ford Mustang. Če vas zadeva zanima, se lahko prijavite prek povezave, na kateri boste našli vse potrebne informacije o nagradni igri. Ta bo sicer trajala vse do 30. avgusta.