Zverinski Tucson nova filmska zvezda

Hyundai se že drugič udejstvuje v filmu, tokrat v pustolovščini Uncharted (Neodkrito), katere premiera bo pri nas 17. februarja.

Zverinski Tucson nova filmska zvezda (foto: hyundai) hyundai
3. 2. 2022

Hyundai Tucson je eden od junakov novega pustolovskega filma Uncharted (Neodkrito), ki so ga pposnelli ppri filmski hiši. Poleg posebej  prirejenega Tucsona z vzdevkom Beast (Zver) v filmu sodelujejo tudi Hyundaijevi modeli Genesis G90, Genesis G80 in Genesis GV80. Akcijsko-pustolovski film temelji na priljubljeni videoigri PlayStation in predstavlja občinstvu premetenega Nathana Draka (igra ga Tom Holland) in njegov prvi lov na zaklad z nabritim kolegom Victorjem Sullivanom – Sullyjem (Mark Wahlberg).

Epski akcijsko-pustolovski film, ki ga je navdihnila slavna serija videoiger, sledi Natu in Saullyju po vsem svetu na nevarnem lovu za največjim doslej še neodkritim zakladom, obenem pa tudi po različnih sledeh, ki utegnejo pripeljati Nata do davno izgubljene brata.

Pri oblikovanju koncepta Tucson Beast sta sodelovala, Hyundaijev dizajnerski in tehnični Design center iz Irvinea v Kaliforniji, in Sony Pictures. Avtomobil  ima robustno zunanjost z okrepljenimi odbijači, pnevmatikami in drugimi pripomočki, pripravljenimi na lov na zakladom. Kot del svojih marketinških dejavnosti za film je Hyundai pripravil globalno televizijsko reklamo s Tomom Hollandom.

60-sekundna reklama prikazuje Hollanda kot Nathana Drakea, ki prispe v lokalno avtopralnico s svojim Tucsonom, prekritim z blatom in napolnjenim z različnimi orodji ter artefakti za lov na zaklad. Medtem ko se njegov avto pere, se Nathan sprosti v avtopralnici, dokler Tucson ni čist in pripravljen na naslednjo avanturo.

Nova filmska vloga sledi uspešnemu partnerstvu Hyundaija v filmu Spider-Man: No Way Home, enim izmed desetih najbolj donosnih svetovnih filmov vseh časov, ki se trenutno predvaja v kinematografih, sodelovanje pa  se bo nadaljevalo tudi v novih epizodah človeka pajka.