VIDEO: Voznik avtobusa reprezentance Srbije je postregel z dejanjem, s katerim je mnoge pošteno nasmejal

Težave z voznikom avtobusa, kot kaže, niso imeli samo slovenski košarkarski reprezentanti, temveč tudi srbski. Posnetek, ki ga je objavil športni novinar, vas bo zagotovo nasmejal. 

VIDEO: Voznik avtobusa reprezentance Srbije je postregel z dejanjem, s katerim je mnoge pošteno nasmejal (foto: Twitter/Slobodan Šarenac/posnetek zaslona) Twitter/Slobodan Šarenac/posnetek zaslona
13. 9. 2022

Pred prvo tekmo EuroBasketa so se naši zlati reprezentanti pošteno prestrašili, ko avtobusa, ki naj bi jih peljal na prvo tekmo, preprosto ni bilo. Na srečo so našli rešitev in poklicali taksi ter se kljub incidentu izognili možni zamudi na pomembno tekmo evropskega prvenstva.

A kaže, da niso bili edini, ki so jih pri prevozih doletele težave, voznik avtobusa reprezentance Srbije je namreč postregel z dejanjem, s katerim je mnoge tudi pošteno nasmejal. Po spletu je namreč zaokrožil videoposnetek, ki ga je delil srbski športni novinar Slobodan Šarenac. Na njem lahko vidimo voznika avtobusa, ki se mu je zagozdil prtljažnik, ki ga nikakor ni uspel odpreti. 

Težave s prtljažnikom 

Šarenac je na Twitterju delil videoposnetek trenutka, ko je voznik Srbe pripeljal pred hotel v Pragi, kjer so reprezentanti odigrali uvodni del evropskega prvenstva. Ko je skušal odpreti prtljažnik avtobusa, pa mu to nikakor ni uspelo.

Odpreti ga je skušal celo s pomočjo noge. 

Na posnetku lahko vidimo tudi najkoristnejšega igralca lige NBA Nikolo Jokića, ki strmi v voznika in se vidno čudi njegovemu dejanju. 

Kako so se na to odzvali tviteraši? 

Pod videoposnetkom so se odzvali mnogi uporabniki Twitterja, ki so s humornimi zapisi popestrili prigodo. Eden izmed njih je zapisal: "Popolnoma normalno," k čemur je eden izmed uporabnikov dodal:

"Legenda pravi, da še zmeraj odpira prtljažnik."

Čeprav so nekateri pisali, da je njegov posnetek nepotreben, saj so košarkarji že dovolj utrujeni, kakor najverjetneje tudi njihov voznik, pa na posnetku ni mogoče razbrati, ali je vozniku le uspelo odpreti prtljažnik, o čemer se je v komentarjih spraševal tudi eden izmed tviterašev.

Članek je bil predhodno objavljen na Metropolitan.si

Preberite še: Bentley zgradil enega najlepših hotelov na svetu! Preverite, kaj ta skriva v svoji notranjosti (FOTO)

Priporočamo tudi: Renault bo v sredini oktobra predstavil novo Katro, takšne so podrobnosti