Aprilia All Stars 2024 - glavna nagrada za udeležence je Aprilia RS 457

Iz Noala, kjer domuje Aprilia vabijo na njihov tradicionalni dogodek All Stars, ki bo navdušil tako ljubitelje motociklizma kot tudi najbolj goreče navdušence nad znamko Aprilia.

Do velikega Apriliinega spektakla nas ločita še slaba dva tedna, kot vedno doslej pa bo na dirkališču Misano pripravljen pester program na katerem ne bo manjkalo adrenalinskih dogodkov in zabave za motoriste, motoristke, obiskovalce in družine.

V soboto, 8. junija si boste tako lahko na kraju eventa pobližje ogledali Aprilijine GP motocikle s katerimi nastopajo v prvenstvu MotoGP, z nekaj sreče pa boste lahko spoznali tudi njihove hišne dirkače, Aleixa Espargarója, Mavericka Viñalesa, Lorenza Savadorija, Miguela Oliveiro, and Raula Fernandeza.

aprilia

Omenjenim protagonistom se bodo pridružili še nekateri nekdanji zvezdniki motociklizma, ki so za Aprilijo skupaj osvojili že skoraj 300 zmag, med njimi tudi šestkratni svetovni prvak Max Biaggi, ter tudi dirkači iz drugih tekmovalnih kategorij v katerih Aprilia s svojimi motocikli nastopa.

Na spletni strani www.aprilia.com boste o dogodku izvedeli še marsikaj drugega, hkrati pa boste na njihovi uradni strani našli tudi navodila o tem, kako se udeležiti vožnje z dvosedežnim MotoGP dirkalnikom, ogleda njihove MotoGP garaže in še marsikaj drugega.

Za piko na I pa bodo ob koncu dneva med vsemi udeleženci izžrebali tudi srečnega dobitnika popolnoma nove Aprilie RS 457, ki bo v smislu promocije novih modelov tudi zvezda letošnjega festivala Aprilia All Stars 2024.

aprilia

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu