Renomirana angleška znamka motociklov spet na voljo v Sloveniji

Ljubljanski trgovec MotoXgeneration je pred nedavnim ponosno najavil partnerstvo z angleško motoristično ikono Triumph, ki bo čez nekaj mesecev prvič na voljo v Sloveniji. To sodelovanje predstavlja pomemben mejnik, saj Triumph istočasno vstopa na trg tudi s prvim in zaenkrat edinim motokros motorjem TF 250-X.

Družinsko podjetje iz okolice Ljubljane je poznano po predanosti visokokakovostnim storitvam in zastopstvu za motorje znamk Husqvarna in Fantic. S tem, ko so ponudbi poleg motorjev dodali še Triumph, postajajo ena od najbolj zanimivih točk za navdušence nad motornimi kolesi v Sloveniji. Z odličnim servisom, bogato ponudbo motoristične opreme, e-koles, rezervnih delov in vrhunsko založeno spletno trgovino lahko ugodijo prav vsaki motoristični ali kolesarski želji.

Triumph: zapuščina strasti in inovacij

V več kot 120 letih globoke strasti do motociklov je znamka Triumph ustvarila globalno družino motoristov, ki jo združuje ljubezen do popolnosti v vožnji. Prav ta strast je spodbudila nastanek nekaterih najbolj neverjetnih motociklov, navdihnila voznike po vsem svetu in sooblikovala svet motociklizma, kot ga poznamo danes.

triumph

Vsak Triumph je zasnovan in izdelan z enakimi Triumphovimi značilnostmi, kot so vodilna vodljivost v svojem razredu, popolna moč, čudovit dizajn in vrhunska kakovost izdelave, od motorjev Triumph Speed in Street Triple, do trikratno gnanih terenskih Tigrov in legendarnih sodobnih ikon Bonneville.  To je etos, ki povezuje generacije Triumphovih oblikovalcev, ki so vsi osredotočeni na ustvarjanje popolnega motocikla, vsi pa so zavezani k temu, da voznikom v vsakem trenutku zagotovijo največjo izkušnjo. 

Novost v ponudbi - TF 250-X (prvi Triumphov motokros motocikel)

Seveda ljubitelji motociklov, še posebej pa ljubitelji znamke Triumph ne bi smeli spregledati tudi v vseh pogledih ekstremnega power kruzerja Rocket III, pa vstopnega modela Trident 660 in ostalih modelov, ki jih poganjajo odlični trivaljniki, ki zagotavljajo vznemriljive zmogljjivosti, agilnost v vožnji, napredne varnostne funkcije in seveda ikonični britanski dizajn in dušo.

Če smo Triumpha doslej poznali predvsem po motociklih s cestno homologacijo, pa bo pri ljubiteljih motokrosa oziroma najekstremnejšega offroada za visok srčni utrip poskrbel Triumphov prvi motokros motocikel TF 250-X, ki se ponaša z vodilnim razmerjem med močjo in maso v razredu 250-kubičnih motokros motociklov.

TF 250-X je vitek, a drzen, takoj prepoznaven na vsaki motocross progi z lahkotno prisotnostjo in značilno rumeno-črno Triumph Racing grafiko.

triumph

Kdaj servis in kdaj prodaja?

Kot pravijo pri MotoXgeneration bodo s servisiranjem motociklov Triumph pričeli v mesecu juliju, s prodajo pa predvidoma v začetku septembra.

MotoXgeneration kot del mreže specializiranih motokros trgovcev poleg prodaje in uradnega servisa ponuja tudi dele in namensko linijo oblačil, podprto z mobilno optimiziranim 24/7 spletnim sistemom za dobavo delov, ki omogoča hitro dostavo naravnost s steze.

triumph

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu