Legendarni ameriški terenec kmalu prihaja tudi k nam!

Kmalu v omejeni količini na slovenske ceste prihaja novi Ford Bronco, pri uvozniku še niso razkrili za koliko denarja.

Zgodilo naj bi se proti koncu leta, a se bo očitno že čez dober mesec. Pri Fordovem uvozniku Summit Motorsu so sporočili, da so prvi primerki Forda Bronca že na poti v Slovenijo. Bronco je v ZDA eden najbolj ikoničnih terencev, na stari celini pa bo na voljo le v omejeni količini.

Terenec s 4,81 metra dolžine naj bi bil na voljo z  dvema bencinskima motorjema, osnovni je  2,3-litrski štirivaljnik z 221 kilovati (300 KM), močnejši pa 2,7-litrski šestvaljnik z 243 kilovati (330 KM) Poleg sedemstopenjskega ročnega menjalnika imajo ameriški kupci trenutno na voljo tudi desetstopenjskega samodejnega.

Ta Shelby bo na voljo le v Evropi!

 

Da se Bronco dobro znajde na vseh podlagah, ima voznik na voljo sedem različnih načinov vožnje. Karoserija je skoraj tako vsestranska kot številni vozni programi. Poleg trde strehe je mogoče v dobrih osmih minutah razstaviti številne komponente ali v celoti odstraniti štiri vrata. Vizualno novi Bronco oglato obliko povzema iz prve generacije iz leta 1966 in se kombinira z modernimi podrobnostmi, kar velja tudi za notranjost.

Koliko bo treba za Bronca odšteti na slovenskem trgu, koliko avtomobilov in s kakšnimi motorji ter opremo bodo na voljo, pri uvozniku še niso sporočili.

Preberite še: Imate slab dan? Ne more biti tako slabo, le poglejte, kaj se je zgodilo temu lastniku Ferrarija…

Priporočamo tudi: Imate slab dan? Ne more biti tako slabo, le poglejte, kaj se je zgodilo temu lastniku Ferrarija…

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol