Video: Tako je danes videti replika Aventadorja, ki so jo potrdili celo pri Lamborghiniju

28. 12. 2021 | Jure Šujica
Deli
Video: Tako je danes videti replika Aventadorja, ki so jo potrdili celo pri Lamborghiniju - Novice (foto: Lamborghini)
Lamborghini

Projekt očeta in sina še vedno poteka, saj sta se odločila pozornost posvetiti prav vsem podrobnostim.

Pred dvema letoma je iz ZDA prišla ena lepših in bolj zanimivih zgodb o očetu in sinu, ki sta se odločila izdelati lastno repliko Lamborghini Aventadorja. Zgodba na prvi pogled ni prav nič nenavadna, takšnih družinskih projektov je mogoče najti kar nekaj. Projekt pa dela posebnega dejstvo, da so ga na nek način podprli pri tamkajšnjem zastopniku, saj so očetu in sinu za božič posodili pravega Aventadorja, v katerem sta lahko uživala 14 dni, hkrati pa zbirala podatke o podrobnostih avtomobila.

Preberite še: Video: Kako je Lamborghini ameriški družini pripravil najboljše božično presenečenje

Darilo Lamborghinija je dvojici bržkone dalo zagon za nadaljevanje projekta, ki pa po več letih še vedno ni končan. A to ne pomeni, da je bil opuščen. Oče in sin namreč še vedno pridno nadaljujeta z izdelavo avtomobila, kot je mogoče videti iz posnetkov, ki jih redno objavljata na svojem Youtube kanalu. Pri tem pa veliko pozornosti namenita prav vsaki podrobnosti avtomobila, ki sta ga v veliki meri izdelala s pomočjo tehnologije tridimenzionalnega tiskanja.

V zadnjem videu, ki sta ga objavila 20. decembra, sta tako predstavila projekt izdelave novih sedežev vozila. Doslej sta namreč kabino 'kazila' generična športna sedeža, ki bosta služila kot osnova za repliko sedežev iz Aventadorja – vključno s prepoznavnim kontrastnim pasom iz usnja v obliki črke Y, ki ga bosta vključila v končno podobo.

Športnik brez strehe, ki bo na pogled spominjal na različico SVJ Roadster, je sicer že doživel tudi krst na cesti, prejel pa je tudi novo barvo – odet je namreč v črno belo barvno shemo. Projekt se torej očitno vendarle približuje koncu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja