Konec tedna bo v Slovenj Gradcu rezerviran za ljubitelje karavaninga. Preverite, kaj vas čaka

Robeta in Rovando odpirata vrata vsem navdušencem karavaninga.

Konec tedna bo v Slovenj Gradcu rezerviran za ljubitelje karavaninga. Preverite, kaj vas čaka (foto: Robeta) Robeta
16. 11. 2022

Jesen je tudi čas karavaninga, pravijo pri podjetju Robeta iz Slovenj Gradca, kjer izdelujejo istoimensko znamko avtodomov, hkrati pa zastopajo znamki Carthago in Hobby. Da bi bolje predstavili svoje delo in ponudbo, bodo v petek in soboto (17. in 18. 11.) pred njihovim centrom Rovando organizirali dan odprtih vrat za vse, ki jih zanima karavaning.

Preberite še: Robeta Schumacher Edition - Z imenom Schumacher med svetovno elito

Pokazali in predstavili bodo nekaj zanimivih izdelkov vseh treh znamk, med katerimi bo zagotovo največ zanimanja požel razkošni model komaj predstavljene serije Robeta Schumacher Edition. Poleg tega čisto posebnega modela bo na ogled še Carthago Liner for Two I 53 L Iveco Daily - gre za avtodom prestižnega razreda, namenjen dvema potnikoma.

Zraven bo na ogled še kompaktnejši Carhagov C-tourer T 143 LE Mercedes Benz Sprinter, namenjen družinam. In še prikolici Hobby 460 UFe De Luxe in 495 UL Excellent Edition. Pri prvi gre za okretno prikolico za aktivni oddih na več krajih, pri durgi za večjo in sodobno opremljeno prikolico za 4 osebe.

Pri Robeti obljubljajo tudi, da bodo njihovi strokovnjaki poleg tega, da vas bodo povabili na ogled notranjosti, z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, povezana s karavaningom, avtodomi, prikolicami, pomagali z dodatnimi informacijami, nasveti …