Poglejte, kaj vse se skriva v eni izmed garaž Floyda Mayweatherja! (VIDEO)

25. 5. 2023 | Miha Rušnik
Deli
Poglejte, kaj vse se skriva v eni izmed garaž Floyda Mayweatherja! (VIDEO) (foto: Profimedia)
Profimedia

Slavni boksar se je na Instagramu pohvalil z delom svoje zbirke avtomobilov, ni pa pokazal svojega največjega avtomobilskega zaklada.

Floyd Mayweather Jr. velja za enega najboljših boksarjev vseh časov. V svoji karieri je osvojil več naslovov svetovnega prvaka v različnih težnostnih kategorijah in ni izgubil niti enega od 50 profesionalnih bojev. Izven ringa je znan po razkošnem življenjskem slogu, h kateremu seveda spadajo tudi pregrešno dragi športni in prestižni avtomobili, s katerimi se rad pohvali tudi na družbenih omrežjih.

Profimedia

Najljubša barva?

S svojimi sledilci na Instagramu je zdaj delil videoposnetek, v katerem pokaže eno od svojih treh garaž. V njej je 17 avtomobilov, vsega skupaj pa si jih trenutno po njegovih besedah lasti 27. Vidimo lahko Ferrarije, več Rolls-Royceov, Lamborghinija, Bentleyja ... Vsi avtomobili, ki jih pokaže, pa so črne barve, vendar je boksarski šampion v preteklosti vozil avtomobile bolj živih barv.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Le del zbirke

Poleg avtomobilov, ki jih pokaže v videoposnetku, si Mayweather lasti oziroma si je lastil tudi več Bugattijev Veyronov, Mercedes-Benza SLS AMG, Ferrarija Enza in še kaj. Njegov najredkejši avtomobil pa je najverjetneje Koenigsegg CCXR Trevita, ki ga v tem videu ni pokazal. Takšna sta le dva na svetu, njuna glavna posebnost je poseben diamantni vzorec prepletanja ogljikovih vlaken, iz katerih so karoserijski deli švedskega superšportnika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Slovenski as Jan Oblak ima v svoji garaži Porscheja, naokrog pa se največkrat prevaža s tem "običajnim" modelom SUV ...

Priporočamo tudi: Uf, od tega hudega avtomobila je ostal le še kup pepela

Morda vas zanima tudi pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: "Ker hočeš ustrezati svojemu klientu, veš, da bo polomija" | Zoran Gabrijan