Poglejte, komu so Italijani prilagodili svojega križanca! (VIDEO)

Alfa Romeo je svojega majhnega križanca prilagodila eni izmed najzahtevnejših skupin - malčkom in seveda tudi njihovim staršem.

Poglejte, komu so Italijani prilagodili svojega križanca! (VIDEO) (foto: Alfa Romeo) Alfa Romeo
1. 4. 2023

Italijanska znamka je ustvarila edinstveni primerek svojega modela Tonale, poimenovali pa so jo bambini editionNamenili so jo stilsko osveščenim staršem, ki si želijo olajšati poti s svojimi otroki.

Test: Alfa Romeo Tonale 1.5 DCT Hybrid 130 (2022)

Kje ga bova previla?

To je vprašanje, ki si ga starši dojenčkov pogosto zastavljajo, in Alfa Romeo ima za to rešitev. V prtljažnik so dodali izvlečno previjalno mizico, saj so v raziskavi, ki jo navaja znamka, ugotovili, da je na poti in celo v avtomobilu moralo otroka previti kar 86 % staršev. Dodali so še kamero, s katero lahko naše največje zaklade med vožnjo nadzorujemo, tudi ko so obrnjeni stran od nas. 

Konec umazanih sedežev

Ko že malce zrastejo, zadnji potniki s svojimi čevlji pogosto umažejo naslonjala sprednjih sedežev in na pot vzamejo goro igrač in reči, ki jih na poti nujno, ampak res nujno potrebujejo. V ta namen so konceptu dodali še pregrinjalo zadnjega dela sedeža, kamor lahko mali potniki shranijo vse svoje potrebščine. Poleg tega je organizator prtljage tudi v prtljažniku, dodali pa so tudi sesalec, da lahko ob naslednji vožnji sedemo v čist avtomobil - in vse ponovimo. Ker pa so poti pogosto neskončno dolge, so dodali še držala za tablične računalnike, da se lahko otroci kratkočasijo s svojimi najljubšimi risankami.

Fotografije: promocijsko gradivo

 

Preberite še: Tega strupenega avtomobilskega lepotca vozi Tadej Pogačar, to pa ni edina zver v njegovi garaži

Priporočamo tudi: Pozor, ne počnite tega: voznik, ki je s svojim BMW obtičal na pohodniški poti v avstrijskih Alpah, sam za to krivi …