Zvezdničin karambolirani Range Rover se zdaj prodaja za 100 tisočakov!

27. 1. 2024 | Miha Rušnik
Deli
Zvezdničin karambolirani Range Rover se zdaj prodaja za 100 tisočakov! (foto: CarFax)
CarFax

Razbila ga ni ona, ampak njen asistent, ki je k sreči odnesel celo kožo.

V Združenih državah Amerike se na dražbi prodaja karambolirani Range Rover, po unikatnih predelavah in ujemajoči se registrski tablici pa so poznavalci ugotovili, da je to tisti, ki ga je po Los Angelesu vozila Kim Kardashian. Ta ga je očitno prodala salonu v bližini Miamija, ti pa ga zdaj prodajajo na spletu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

 Range Rover SV Autobiography s podaljšano medosno razdaljo je letnik 2022 in je polepljen z mat sivo folijo, posebna pa so tudi 24-palčna platišča, ki jih je podjetje Forgiato izdelalo v sodelovanju z glasbenikom Travisom Scottom. Kim je avtomobil v dar dobila od svoje matere za 40. rojstni dan, dodelali pa so ga pri Platinum Motorsport, delavnici ki je zadolžena za avtomobile mnogih hollywoodskih zvezdnikov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Platinum Group (@platinum_group)

Odlična kupčija!

Range Rover se prodaja takšen, kot je na fotografijah, torej z manjkajočimi deli in sproženimi zračnimi blazinami, zanj pa pričakujejo 92.000 evrov. V opisu so dodali, da je njegova dejanska vrednost okoli 150 tisočakov - le zakaj ga potem ne prodajajo za takšen znesek?

CarFax

Kaj še ima v garaži?

Zvezdnica resničnostnega šova o svoji družini ima več avtomobilov, vrednost njene garaže pa znaša okoli 2 milijona evrov. Naokoli se vozi še z Mercedes-Maybachom S580, seveda pa ima poleg limuzine še SUV-ja GLS600. Lasti si še Cadillac Escalada ESV in Rolls-Royce Ghosta ter več različnih Lamborghinijevih modelov, tudi Urusa, ki ga je predelal Mansory. Aja, ima še Mercedes-Benza G550 4x4.
Kdo ve, če se bo nesrečni asistent lahko še kdaj zapeljal s kakšnim od njenih avtomobilov ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Platinum Group (@platinum_group)

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: Montaža lepotnih posnetkov slovenskega ljubljenčka – To je novi Renault Clio!