Aprilia RSV4 Factory in Tuono V4 Factory Speed White - posebna serija ki bo na voljo samo letos

Če sodite med tiste, ki si želijo motocikel, ki v supersport segmentu predstavlja sam vrh tehnologije, mehanike in dizajna, potem bi morala biti ta časovno omejena serija Aprilijenega Tuona in RSV4 Factory za vas prava izbira.

Aleix Espargaro in Maverick Vinales sta v Teksasu razkrila novo barvno podobo modelov Tuono V4 Factory in RSV4 Factory. Podobno kot pred letom dni pri modelu RS660, sta sedaj tudi oba omenjena na voljo v beli barvni kombinaciji Speed White.

Gre za barvno shemo, ki ponazarja tovarniške dirkaške grafike, s katero Aprilia dopolnjuje paleto doslej obstoječih barv Time Attack in Ultra Dark. Motocikli z barvno grafiko Speed White bodo na voljo samo od letošnjega maja pa do konca leta.

Kot pravijo pri Aprilii bela barva še dodatno poudarja čudovit dizajn njihovih motociklov in seveda tudi aerodinamiko, ki vključuje tudi danes nepogrešljiva bočna krilca. Bela barva je kombinirana z rdečimi kolesi in kot omenjeno s športno tovarniško dirkaško grafiko.

V Italiji bo potrebno za RSV4 Factory Speed White odšteti 26.499 EUR, za model Tuono V4 Factory Speed White pa 20.499 EUR.

Preberite še: Imate slab dan? Ne more biti tako slabo, le poglejte, kaj se je zgodilo temu lastniku Ferrarija…

Priporočamo tudi: S tem traktorjem bi zagotovo bili glavni na vasi!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja