Novo v Sloveniji: Beta motorji

12. 4. 2013
Deli

V bistvu smo se res že lep čas spraševali, zakaj Beta na sončni strani Alp ni uradno prisotna. Očitno nismo bili edini.

Podjetje A3S, Severin Sajevec s.p., je postalo uradni zastopnik motornih koles Beta v Sloveniji. Znamka je v specializiranih enduro in trial krogih v tujini visoko cenjena zaradi dobrih produktov, inovativnosti in kakovosti.

Vsem adrenalina željnim in z vonjem po izgoreli dirkali mešanici zasvojenim motoristom bodo na voljo tudi motocikli za testne vožnje. Zaradi velikega povpraševanja je potrebna predhodna najava na telefonsko številko 040 781 080. Trenutno pa so na voljo testni motorji: Trial Beta EVO 300 2T, Enduro Beta RR 300 2T in Enduro Beta RR 450 4T.

Za servise in tehnično brezhibnost betinih motociklov bo skrbel Marko Jager 'Savinski hrust' in eden najboljših ekstremnih dirkačev pri nas. Dobava rezervnih delov je urejena. Za vse kose, ki niso del potrošnega servisnega materiala je v treh do štirih dneh, z doplačilom pa je možna tudi urgentna dobava v 24 urah. V ponudbi bodo na voljo tako enduro, trial, otroški trial in 'urbani' motocikli (modeli street in alp).

Ker je za dobro uvrstitev poleg dobrega motorja, pomemben tudi voznik, bo na voljo tudi vsa oprema ter možnost za skupne vožnje in dodaten trening za vse, ki želijo svoje znanje še nadgraditi.

Ni kaj, všeč nam je nov in inovativni pristop, ekipa, ki stoji za novo ponudbo v Sloveniji, pa je zelo domača v 'offroad' sceni. Več informacij najdete na www.betamotor.si ali na www.gravity.si.

PeK

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol